Тази година от Source Outdoor ни радват с няколко иновативни продукта, един от които е хидратиращата система Source Widepac Filter Hydration System – водосъдържател с вграден филтър Sawyer Mini Filter.

Водосъдържател Widepac, с вграден филтър Sawyer ще може да попълвате запасите си от вода от всеки поток, река, кладенец или езеро и да сте спокойни, че пиете чиста вода. Освен ако не сте в пустинята, това означава още носене на по-малко вода.

Изключително подходяща за високопланински активности като планиско колоездене и бягане. Вградения филтър Sawyer Mini Filter осигурява чиста питейна вода от иначе замърсени източници, филтрирайки я до 99.999 % от бактерии и протозои. Освен това, филтъра е лесен за почистване, а комбинацията с водосъдържател Widepac означава, че водата ще е чиста и свежа с дни, дори седмици.

След излизането на пазара, този продукт веднага печели престижната награда за дизайн и иновации „Design & Innovation Award“

1200x628_FacebookPost_Enduro-2016_SAWYER-745x390

Другата иновация, която заслужава внимание на всички аутдор ентусиасти (особено колоездачи и бегачи) е D|Vide Hydration System.

Widepac D|vide е снабден с две отделения (с гъвкав обем) и може да имате две различни напитки на разположение, вода и изотонична или енергийна напитка. Позволява лесно пълнене, почистване, изпразване и добавяне на лед. Затваря се херметически.  Има два разноцветни маркуча и два мундщука.

Dvide Hydration System Filling 2 Drinks 1 Bladder

 

Когато сте в движение не е необходимо да сменяте, превключвате или да допълвате резервоара си, просто изберете съответния цвят и пийте вода или изотонична напитка.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всички хидратиращи системи на Source Outdoor са произведени от PE филм, който осигурява чист вкус, без никакъв пластмасов привкус. Без Бисфенол-А и фталати. Всички технологии може да видите тук>>  Hydration Reservoir Technology