Lowe Alpine

Носещи системи от световна класа от 1967 г.

Марката Lowe Alpine се ражда от сърцата и умовете на една от най-големите катерачни фамилии на земята.
Грег, Майк и Джеф Лоу израстват в движение, прекарвайки детството си катерейки, карайки ски, ловувайки и на преходи. До двадесетте години, братята Лоу с водещи катерачи на своето поколение, но те се удрят в стена: наличните по онова време раници с външна рамка са твърде тежки и нестабилни за напредък с тях в планирането.
Те осъзнават, че се нуждаят от нов вид раница, която може да носи екипировката по-сигурно, като същевременно им позволява да се движат свободно по труден терен.
През 1967 г. Грег Лоу проектира, тества и представя знаменитата раница „Експедиционна“ от Lowe Alpine Systems, революционна раница, която дава възможност за катерене и повече свобода при движение в планината. С иновативна вътрешна рамка, компресионни ленти и други невиждани дотогава характеристики. Тази раница променя аутдор индустрията завинаги. 

„Ние сме предизвикатели“

Lowe Alpine е независим специалист в раниците, посветен на създаването на системи за носене на световно ниво за живот в движение.
„Започнахме като пионери: първата ни раница революционизира outdoor индустрията и се превърна в модела, от който произлизат всички модерни, технични раници. Страстта ни към живота на открито поддържа стремежа ни да продължаваме напред, да предизвикваме възприятията и да изместваме границите на иновациите в раниците, на подобренията в носещите системи, мъжки и дамски модели, изборът на материали и характеристиките на продуктите. Не се страхуваме да вървим по различен път за да сме сигурни, че нашите раници ще доставят тази невероятна свобода на движенията, стабилност и комфорт при носене, които ще позволят на повече хора да се движат активно.“

Пълната история вижте ТУК

Индивидуални поръчки

Магазин K2 outdoor е официален представител на Lowe Alpine за България, което Ви дава възможност за индивидуална поръчка. За повече подробности пишете на info@k2outdoor.bg

Показване на 1–12 от 30 резултата