Garmin_soq

Скъпи приятели, настоящи и бъдещи клиенти, радваме се да съобщим че и при нас вече може да намерите внимателно селектирани продукти на Garmin.

Компанията Garmin е основана на принципите новаторство, удобство, изпълнение, стойност и обслужване от Гари Бърел и д-р Мин Као.Проектът, който започва като спонтанна дискусия на малка група инженери около игрална маса за покер през 1989 година, се превръща в колективното постижение на хиляди сътрудници. Както преди, така и сега целта на Garmin е проста: създаване на продукти за навигация и комуникация, които да обогатят живота на клиентите. Новаторските проекти обхващат най-различни области като автомобилизма, мореплаването, авиацията, безжичните комуникации, туризма, фитнеса и други.

Всеки, който е част от Garmin International, допринася за развитието на фирмата – служители, инвеститори и търговци. Тайната на успеха въобще не е такава тайна. От самото начало на Garmin, когато основателите са съсредоточили силите си да продадат първия си продукт, използвайки системата GPS (Global Positioning System), фирмата е наемала хора с творческа мисъл и пламенен дух.

Силата на “вертикалното интегриране”

„Garmin преуспява, защото се гордеем с кооперативната среда, която сме създали, така нареченото вертикално интегриране – само ние проектираме, произвеждаме, рекламираме и продаваме продуктите си. Ако имате запитване или мнение за някой продукт, вероятно ще получите мнение именно от нашите инженери, дизайнери, лаборанти, художници, писатели или търговци.“

Инвестицията в новаторството е ключова за успеха на Garmin. Малкият начален екип от 1989 се е превърнал в работеща сила, наброяваща 1000 души, само след 10 години. Това число се удвои за 4 години, а през 2006 достигна 4000. През 2007 година екипът от хора, които работят за Garmin, достигна числото 7,000 души по целия свят.

Наличните продукти може да разгледате тук или в магазина ни на бул. Арсеналски 11, София.

Очакваме Ви! 🙂