50-lowe-alpine

Тази година Lowe Alpine навърши 50 години – 1967  – 2017г., за златния си юбилей марката получи специална награда на най-престижното outdoor изложение ISPO Munich в Мюнхен, Германия. Повече за историята на Lowe Alpine може да видите на официалния сайт https://lowealpine.com/eu/explore/50-years

По случай юбилея, марката пусна нова специална серия раници за алпинисти, ски-алпинисти, катерачи и всички онези, които искат най-добрата раница, на която могат да разчитат по всяко време. Всеки един от моделите притежава иновации, които не сме виждали досега.

Махащи се капаци, кръстни колани, възможност за закачане на широки ски, сечива, въже както и инвентарници и още много други детайли, които може да видите ако посетите магазина ни на бул. Арсеналски 11.

alpineascent

peakascent

superlight

Ние сме горди, че сме част от историята на марката през последните 3 години!

За да се почуствате и вие част от партито ние ще подарим в момента на покупката 9 броя от юбилейната тениска създадена специално за 50 години Lowe Alpine на първите 9 от вас, които са закупили раница от категория „Катерачни“

Предложението е валидно за покупка от онлайн магазин www.k2.outdoor.bg и в магазина ни на бул. Арсеналски 11.

Информация за оставащи бройки тениски ще споделяме във фейсбук страницата ни https://www.facebook.com/k2outdoor.bg/

Ето и самата тениска… 🙂

lowe-t-shirts

Lowe Alpine е производител и разпространител на висококачествени раници, създадени в Колорадо САЩ и в момента е международна компания с голям пазарен дял. В момента марката е собственост на компанията Equip Outdoor Technologies Holdings Ltd.

Марката е създадена от катерач на име Greg Lowe през далечната 1967, брат и свръзка на известния пиноер и поддръжник на алпийския стил на катерене Jeff Lowe. Той е създател на иновативна раница с вътрешна рамка. По-късните иновации на Lowe Alpine включват водоустойчивия и дишащ материал Triplepoint Ceramic, носещата система за раници Advanced Paralux System (APS) , както и най=новата носеща система TFX back system.