Рекламации и отказ

Рекламации

Рекламации за качеството или състоянието могат да бъдат предявени до три дни от получаване на продукта.

Продукти с гаранционни повреди се изпращат до нас за сметка на клиента, след което се предоставят на производителя или представителя на конкретната фирма за оценка.

Отказ от покупки направени през онлайн магазина.

Според действащия закон за електронната търговия, Вие имате право да върнете закупена онлайн стока в 14 дневен срок, ако стоката не е използвана и е в оригиналната опаковка и за което трябва да ни уведомите предварително.

За всякакви въпроси свързани с онлайн поръчки можете да се обаждате от пон. до петък между 11:00 и 19:00 на тел.: 0884 143 353 или пишете на sales@k2outdoor.bg като цитирате номера на Вашата поръчка.

Суми за отказани онлайн покупки се възтановяват само по банков път след попълнен формуляр за отказ от онлайн поръчка и изпратен на имейл info@k2outdoor.bg

Важна извадка от формуляра за отказ на покупка, направена от разстояние:

„Стоката, предмет на договора за продажба от разстояние, която връщате трябва да бъде в добър търговски вид, без външни и/или вътрешни ожулвания, драскотини или други наранявания, поставена в оригиналната търговска опаковка, в която е получена от Търговеца, да не е нарушена целостта на поставени производителя/вносителя защитни стикери, в т.ч. стоката да не е ползвана и да отговаря на предвиденото в договора за продажба предназначение. Стоката трябва да бъде придружена от предоставените от Търговеца оригиналните копия на фактура (ако такава е издадена) и касов бон (за физически лица) или копия на фактура и касов бон (за юридически лица);“