Историята на Source

SOURCE e водещ производител в технологиите на Системите за Хидратация (раници с вградени водосъдържатели, водосъдържатели) раници за тактически операции, туристически сандали, хидратация и аксесоари за пътуване в продължение на повече от 30 години.

 

SOURCE (Shoresh на Иврид) е създадена през 1989 от Йоки Гил (Yoki Gill) и Даниел Бенозилйо (Daniel Benoziliyo) и в момента е работодател на повече от 200 служители. Компанията винаги е била водеща в технологиите на хидратацията и сандалите, като е добре позната и в тактическата екипировка, туристически сандали, водосъдържатели, раници и аксесоари, като в наши дни продуктите на SOURCE се предлагат в повече от 25 страни, включително САЩ, Канада, Великобритания, Франция, Германия, Швейцария, Австралия, Южна Африка, България и много други.

SOURCE произвежда резервоари за вода за марки като DEUTER, SALOMON и THE NORTH FACE.

„Нашите продукти се произвеждат при затворен цикъл по сертификат ISO 9001 във фабриката, разположена в Тират-Кармел, Израел.“ Йоки Гил

SOURCE е компания със силна връзка и отговорност към общността, като популяризира и подобрява идеята за устойчива местна икономика. Всяка година 5% от нетната печалба на SOURCE е посветена на социални или екологични дейности в близката общност. За да научите повече за технологиите при резервоарите за вода, моля посетете линка ->> Технологии при резервоарите за вода

 

„В търсене на SOURCE – „ИЗВОРА“, ние се ангажираме да …“

Удовлетворяваме истинските нужди на хората, които живеят на открито.
Включваме човешките ценности във всички аспекти на нашия бизнес.
Насърчаваме се да се идентифицираме с нашите колективни цели и да споделяме отговорността.
Възприемаме човешките отношения като едно голямо семейство в нашата компания.
Положим началото на социална промяна, която прави единството и равенството една обща практика.
Направим любопитството, радостта, уважението, страстта и грижите, част от ежедневието ни.

За SOURCE – Клип 1: Основните факти

За SOURCE – Клип 2: Награда за SOURCE

Сертификати на компанията:        https://sourceoutdoor.com/useruploads/images/IQNET.jpghttps://sourceoutdoor.com/useruploads/images/eng-iso-9001-2008.jpg

Мисия:

Създаване на най-качествената екипировка, която отразява ценностите на компанията и отговаря на реалните нужди на хората, ангажирани с дейности на открито, и хората, които пътуват по целия свят.

Създаване на продукти за дейности на открито, които ще направят преживяванията на клиентите по-богати и по-комфортни, като същевременно ще станат незаменима и неразделна част от тяхното ежедневие.

Да бъдем водеща марка за аутдор екипировка, създавайки естествена връзка между нашите продукти и вълнуващите възможности за пътуване, както и ентусиазма и страстта, които хората изпитват, готвейки се да се отдадат на приключенията на открито.

Продуктите на SOURCE, които ние от Диамир ООД се стремим да поддържаме в наличност може да видите ТУК