Стоков кредит с TBI Bank и NewPay

За NewPay плъзнете надолу


 

Какво е Ти Би Ай Банк?

TBI Bank е част от групата на TBIF Financial Services B.V, към която принадлежат и утвърдените на българския пазар марки TBI Credit, TBI Leasing и TBI Rent. Kато част от голямото семейство на TBIF Financial Services B.V,TBI Bank си поставя за цел да предложи на клиентите си модерни продукти, гъвкави схеми на изплащане на потребителски кредити и атрактивни промоции.

Защо да изберете целеви стоков кредит от Ти Би Ай Банк?

 • Качествено и бързо обслужване
 • Бързо одобрение
 • Без излишна документация, изисква се само лична карта
 • Без поръчител
 • Достъпни месечни вноски
 • Много възможности за погасяване

 

Целеви стоков кредит

Ако желаете да закупите стоки на изплащане, магазин K2 outdoor Ви дава възможност това да стане чрез TBI Bank.

За целта трябва да попълните формата за онлайн кандидатстване (намира се при завършване на поръчка на стойност над 100 лв) или да ни посетите на място в магазина ни на бул. Свети Наум 25.

Попълването на необходимите формуляри и получаването на одобрение отнема не повече от 60 мин (важи за работни дни между 9 и 18 часа)

Има няколко прости изисквания, на които трябва да отговаряте преди да кандидатствате:

1. Да имате навършени 18 години;
2. Да работите на постоянен Трудов Договор;
3. Да имате добро кредитно минало;
4. Сумата, за която кандидатствате да надвишава 100лв;

Ето и самият процес за кандидатстване:

Кандидатстване във физическия магазин:

 1. Попълвате искане за кредит.
 2. Ние подаваме информацията към TBI Bank за одобрение.
 3. При одобрение банков служител подготвя вашият договор и след неговото подписване Вие си тръгвате с покупката
 4. Услугата е защитена и сигурна – преминавате дигитализирана верификация и подпис със специален код.

 

Кандидатстване онлайн:

 1. Попълвате искане за кредит в специалните полета в момента на поръчката.
 2. Ние подаваме информацията към TBI Bank за одобрение.
 3. Услугата е защитена и сигурна – преминавате дигитализирана верификация и подпис със специален код.

 

Пълната информация за стоков кредит с TBI Bank вижте ТУК


Какво е NewPay?

NewPay е алтернативен метод за плащане на покупките през електронните магазини, партньори на NewPay. Ако си клиент на NewPay, ще имаш собствен профил и одобрен лимит, в рамките на който можеш да плащаш онлайн за секунди. NewPay отложено (който ти дава да платиш покупките си до 30 дни без никакви такси или оскъпяване) и NewPay На Вноски (с който разсрочваш плащането на 3 месечни вноски без оскъпяване с 20% плащане на момента или 6 равни месечни вноски с оскъпяване)

Как работи?

 1. Ако си в електронния магазин и си селектирал покупките за твоята кошница, избери бутон Плати с NewPay, като на начин за плащане. Ако за пръв път ползваш NewPay, ще бъдеш прехвърлен към нашата страница, където ще стартира процес по регистрация идентификация. Регистрацията може да се направи и директно на сайта ни линк. Можеш да ползваш NewPay Отложено само с регистрация, която ще ти отнеме няколко секунди. За да ползваш плащане на вноски трябва да направиш селфи и снимка на личната си карта, след което да прочетеш и да се съгласиш еднократно с тикче с необходимите документи и договори. Ако всички проверки са успешни (автоматични са и отнемат няколко минути), ще получиш сума за пазаруване на вноски, която може да използваш за завършване на настоящата и бъдещите покупки.
 2. При следващо влизане в магазин и избор на NewPay като начин за плащане ще бъдеш пренасочен към твоя личен NewPay профил. За да влезеш, трябва да въведеш еднократния код, получен на електронната ти поща и телефонен номер. След това избери с кой продукт да платиш и потвърди покупката.
 3. Ще получаваш нотификации за предстоящи и минали плащания, като освен това може да следиш цялата информация в твоя личен профил.
 4. Плащанията за извършените покупки могат да се правят по два начина – с карта, след като влезеш в профила си или на касите на EasyPay като кажеш уникалния номер, който ще получиш от нас след като си избрал този начин на плащане в профила си.

Пълната информация за стоков кредит с NewPay вижте ТУК