Информация за пазаруване онлайн

Пазаруването в нашия е-магазин става чрез регистрация или като гост. Препоръчваме да си регистрирате собствен профил, така Вие получавате възможност да пазарувате по-лесно, да следите поръчките си и да получавате актуални оферти и промоции на електронната си поща.

Как да поръчате: когато изберете продукт, който сте решили да купите, натиснете бутона „Купувам“ така избраният продукт се добавя в „Количка“.
Щом кликнете върху нея, ще видите избраните от Вас продукти.
След това следвайте стъпките докато не видите „Вашата поръчка беше получена.

Имате ограничен час или други изисквания – попълнете ги в прозореца „“ който ще видите в количката.
При правилно протичане на процеса, ще получите потвърждение на поръчката си по електронната поща или по телефона, който сте оставили.
Всеки ден получаваме запитвания за наличности на стоки – бъдете спокойни, защото съдържанието на онлайн магазина се обновява на всеки един час, което го прави един от най-предпочитаните и актуални в България.


 Начини на плащане

1. Наложен платеж – този метод на плащане Ви дава възможност да заплатите стойността на поръчката в момента на получаването й.

2. Кредитна/дебитна карта – когато изберете плащане с карта, ние гарантираме, че то е абсолютно безопасно. Нашият сайт е защитен със SSL сертификат от GeoTrust®. GeoTrust® е вторият по големина доставчик на онлайн сертификати в света. Повече от 100,000 клиенти в 150 държави са избрали GeoTrust® да защитава онлайн транзакциите на техните бизнеси.

geotrustL

За този метод на плащане ние приемаме посочените по-долу карти:

payment3

*Парични суми на поръчки платени чрез карта се връщат само и единствено по картата,  не в брой или по банкова сметка.

3. Лизинг –  използвайте TBI калкулатора (показва се автоматично на всички продукти на стойност над 150лв), за да прецените коя лизингова схема е най-удобна за Вас.
Добавете размер/цвят от продукта (ако има такива), отидете на бутон „Лизингов калкулатор“, където ще видите бутон „Купи на лизинг“ и след като го натиснете ще отидете в страницата за продължаване на поръчката. Попълнете всички необходими полета под „Адрес за фактуриране“, изберете срок на погасителна схема, попълнете всички полета под нея и маркирайте „Съгласен съм да предоставя личните си данни за кандидатстване за кредит“. Завършете с бутон „Поръчване“
*Ако не сте избрали вариации размер / цвят или закопчаване на продукт с такива няма да можете да преминете към бутон „Купи на лизинг“

Повече за TBI Bank може да видите ТУК