Информация за пазаруване онлайн, тарифи и доставка, условия за рекламации

Онлайн пазаруване

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ВСИЧКИ УСЛОВИЯ ПРЕДИ ДА НАПРАВИТЕ ПОРЪЧКА

Пазаруването в нашия е-магазин става чрез регистрация или като гост – създавайки собствен профил, Вие получавате възможност да пазарувате по-лесно, да следите поръчките си и да получавате актуални оферти и промоции на електронната си поща.

Как да поръчате: когато изберете продукт, който сте решили да купите, натиснете бутона „Купувам“ така избраният продукт се добавя в „Количка“.
Щом кликнете върху нея, ще видите избраните от Вас продукти.
След това следвайте стъпките докато не видите „Вашата поръчка беше получена“.

Поръчки можете да правите и директно на тел: 0876 723 160 (от понеделник до петък от 10:00 до 18:00 часа)

Имате ограничен час или други изисквания – попълнете ги в прозореца „“ който ще видите в количката.
При правилно протичане на процеса, ще получите потвърждение на поръчката си по електронната поща или по телефона, който сте оставили.
Всеки ден получаваме запитвания за наличности на стоки – бъдете спокойни, защото съдържанието на онлайн магазина се обновява на всеки един час, което го прави един от най-предпочитаните и актуални в България.

Ако ще поръчвате онлайн за първи път, препоръчваме Ви да гледате нашето указателно видео:


 Начини на плащане

1. Плащане чрез наложен платеж – този метод на плащане Ви дава възможност да заплатите стойността на поръчката в момента на получаването й.

*Не предлагаме опция проба или отвори преди плащане за никоя от предлаганите стоки. Необходимо е първо да заплатите на куриерите от Спиди и ако поръчаното не Ви устройва трябва да ни го изпратите по Спиди за наша сметка във вида, в който сте го получили заедно с всички придружаващи го документи на адрес; бул. Арсеналски 11, София, ПК 1421 за магазин K2 outdoor. След като получим върнатата стока и установим, че тя е изрядна ще се свържем с Вас за потвърждение и връщане на сумата.
Суми за отказани онлайн покупи се възтановяват само по банков път след попълнен стандартен формуляр за отказ и изпратен на имейл info@k2outdoor.bg

2. Плащане чрез кредитна/дебитна карта – Когато изберете плащане с карта, ние гарантираме, че то е абсолютно безопасно. Нашият сайт е защитен със SSL сертификат от GeoTrust®. GeoTrust® е вторият по големина доставчик на онлайн сертификати в света. Повече от 100,000 клиенти в 150 държави са избрали GeoTrust® да защитава онлайн транзакциите на техните бизнеси.

geotrustL

За този метод на плащане ние приемаме посочените по-долу карти:

payment3

3. Плащане чрез стоков кредит –  използвайте TBI калкулатора (показва се автоматично на всички продукти на стойност над 150лв), за да прецените коя лизингова схема е най-удобна за Вас.
Добавете продукта към количката с бутона „Купи“ и отидете към страницата за потвърждаване на поръчката.
Изберете опция „Кандидатстване за кредит“, въведете личните си данни и финализирайте поръчката като изберете „Лизинг“ от методите за плащане.

*Парични суми на поръчки платени чрез карта се връщат само и единствено по картата,  не в брой или по банкова сметка.


 Доставка

Условия за доставка на поръчки под 89.99 лв.: уважаеми клиенти, за всички поръчки под 89.99 лв. направени от Вас чрез нашият е-магазин Вие получавате фиксирана цена (5.50 лв.) за доставка (стандартна до 2 дни) за населени места на територията на България. Сумата за фиксирана доставка 5.50 лв. се начислява автоматично при завършване на поръчката.

Условия за безплатна доставка: уважаеми клиенти, за всички поръчки надвишаващи 89.99 лв. направени от Вас чрез нашият е-магазин Вие получавате безплатна (стандартна до 2 дни) доставка за населени места на територията на България.
*Ако желаете да отмените вече направена поръчка, моля свържете се с нас в рамките на един час.

Доставка и срокове: ние ползваме само Speedy като куриерска фирма за нашите доставки.

За да изпратим Вашата пратка в деня на заявката, Вие трябва да поръчате до 16:00 в делничните дни и до 12:00 в събота.

Поръчки, направени по време на официални празници ще бъдат обработвани в първия работен ден след тях.

Актуална информация за сроковете на доставка и тарифите на Speedy може да видите тук


Рекламации и връщане на покупки направени през онлайн магазина.

Суми за отказани онлайн покупи се възтановяват само по банков път след попълнен стандартен формуляр за отказ и изпратен на имейл info@k2outdoor.bg

Рекламации за качеството или състоянието могат да бъдат предявени до три дни от получаване на продукта.

Продукти с гаранционни повреди се изпращат до нас за сметка на клиента, след което се предоставят на производителя или представителя на конкретната фирма за оценка.
Според действащия закон за електронната търговия, Вие имате право да върнете закупена онлайн стока в 14 дневен срок, ако стоката не е използвана и е в оригиналната опаковка и за което трябва да ни уведомите предварително.

За всякакви въпроси свързани с онлайн поръчки можете да се обаждате от пон. до петък между 11:00 и 19:00 на тел.: 0876 723 160 или пишете на sales@k2outdoor.bg като цитирате номера на Вашата поръчка.

Търговската марка „K2 outdoor“ е собственост на „Диамир ООД“

ЕИК BG202230016

Благодарим Ви за доверието и че избрахте нас!

С пожелания за приятни моменти сред природата 😉