Информация за пазаруване онлайн

Пазаруването в нашия е-магазин става чрез регистрация или като гост. Препоръчваме да си регистрирате собствен профил, така Вие получавате възможност да пазарувате по-лесно, да следите поръчките си и да получавате актуални оферти и промоции на електронната си поща.

Как да поръчате: когато изберете продукт, който сте решили да купите, натиснете бутона „Купувам“ така избраният продукт се добавя в „Количка“.
Щом кликнете върху нея, ще видите избраните от Вас продукти.
След това следвайте стъпките докато не видите „Вашата поръчка беше получена.

Имате ограничен час или други изисквания – попълнете ги в прозореца „“ който ще видите в количката.
При правилно протичане на процеса, ще получите потвърждение на поръчката си по електронната поща или по телефона, който сте оставили.
Всеки ден получаваме запитвания за наличности на стоки – бъдете спокойни, защото съдържанието на онлайн магазина се обновява на всеки един час, което го прави един от най-предпочитаните и актуални в България.

Ако ще поръчвате онлайн за първи път, препоръчваме Ви да гледате нашето указателно видео:


 Начини на плащане

1. Плащане чрез наложен платеж – този метод на плащане Ви дава възможност да заплатите стойността на поръчката в момента на получаването й.

*Не предлагаме опция проба или отвори преди плащане за никоя от предлаганите стоки. Необходимо е първо да заплатите на куриерите от Спиди и ако поръчаното не Ви устройва трябва да ни го изпратите по Спиди за Ваша сметка във вида, в който сте го получили заедно с всички придружаващи го документи на адрес; бул. Арсеналски 11, София, ПК 1421 за магазин K2 outdoor. След като получим върнатата стока и установим, че тя е изрядна ще се свържем с Вас за потвърждение и връщане на сумата.

2. Плащане чрез кредитна/дебитна карта – Когато изберете плащане с карта, ние гарантираме, че то е абсолютно безопасно. Нашият сайт е защитен със SSL сертификат от GeoTrust®. GeoTrust® е вторият по големина доставчик на онлайн сертификати в света. Повече от 100,000 клиенти в 150 държави са избрали GeoTrust® да защитава онлайн транзакциите на техните бизнеси.

geotrustL

За този метод на плащане ние приемаме посочените по-долу карти:

payment3

*Парични суми на поръчки платени чрез карта се връщат само и единствено по картата,  не в брой или по банкова сметка.

3. Плащане чрез стоков кредит –  използвайте TBI калкулатора (показва се автоматично на всички продукти на стойност над 150лв), за да прецените коя лизингова схема е най-удобна за Вас.
Добавете продукта към количката с бутона „Купи“ и отидете към страницата за потвърждаване на поръчката.
Изберете опция „Кандидатстване за кредит“, въведете личните си данни и финализирайте поръчката като изберете „Лизинг“ от методите за плащане. Повече за TBI Bank може да видите ТУК