Информация за пазаруване онлайн

Пазаруването в нашия е-магазин става чрез регистрация или като гост. Препоръчваме да си регистрирате собствен профил, така Вие получавате възможност да пазарувате по-лесно, да следите поръчките си и да получавате актуални оферти и промоции на електронната си поща.

Как да поръчате: когато изберете продукт, който сте решили да купите, натиснете бутона „Купувам“ така избраният продукт се добавя в „Количка“.
Щом кликнете върху нея, ще видите избраните от Вас продукти.
След това следвайте стъпките докато не видите „Вашата поръчка беше получена.

Имате ограничен час или други изисквания – попълнете ги в прозореца „“ който ще видите в количката.
При правилно протичане на процеса, ще получите потвърждение на поръчката си по електронната поща или по телефона, който сте оставили.
Всеки ден получаваме запитвания за наличности на стоки – бъдете спокойни, защото съдържанието на онлайн магазина се обновява на всеки един час, което го прави един от най-предпочитаните и актуални в България.


 Начини на плащане

1. Наложен платеж – този метод на плащане Ви дава възможност да заплатите стойността на поръчката в момента на получаването й.

2. Кредитна/дебитна карта – когато изберете плащане с карта, ние гарантираме, че то е абсолютно безопасно. Нашият сайт е защитен със SSL сертификат от GeoTrust®. GeoTrust® е вторият по големина доставчик на онлайн сертификати в света. Повече от 100,000 клиенти в 150 държави са избрали GeoTrust® да защитава онлайн транзакциите на техните бизнеси.

geotrustL

За този метод на плащане ние приемаме посочените по-долу карти:

payment3

*Парични суми на поръчки платени чрез карта се връщат само и единствено по картата,  не в брой или по банкова сметка.

3. Лизинг – Пазарувай повече, по-лесно и още по-удобно с TBI Pay и NewPay

Колко неща искаш да си купиш в момента? А какво те спира, липсата на достатъчно средства? Tова вече не е причина да се лишаваш от желаните стоки, защото можеш да се възползваш от пазаруване онлайн на вноски с TBI Pay, когато и където ти е удобно. Пазаруването на вноски е удобен вариант, който има много предимства.
Повече за TBI Pay може да видите ТУК

Какво е NewPay?

NewPay е алтернативен метод за плащане на покупките през електронните магазини, партньори на NewPay. Ако си клиент на NewPay, ще имаш собствен профил и одобрен лимит, в рамките на който можеш да плащаш онлайн за секунди. NewPay отложено (който ти дава да платиш покупките си до 30 дни без никакви такси или оскъпяване) и NewPay На Вноски (с който разсрочваш плащането на 3 месечни вноски без оскъпяване с 20% плащане на момента или 6 равни месечни вноски с оскъпяване).

Повече за NewPay може да видите ТУК

4. Банков превод – данните за банков превод ще видиш при завършването на поръчката.