Отстъпки за клубове и организации

K2 outdoor предлага отстъпки за членовете на различни спортни клубове и организации от -5% до -20% (отстъпките не важат за стоки, които са на промоцинални цени)

Какво трябва да направите, ако искате да станете наши приятели и да ползвате отстъпки?

– Изпратете ни имейл на: info@k2outdoor.bg
– В него прикачете ваше лого, информация за вашият клуб/организация, за да ви добавим в секцията Приятели на нашия сайт.
– Ние ще ви изпратим наше лого, което да сложите на подходящо място на сайта на вашия/та клуб/организация.
– След като станем приятели, би било добре, ако изпратите имейл до вашите членове, за да ги уведомите за отстъпките, които могат да ползват в K2 outdoor.

Клубове и организации оторизирани да ползват отстъпки в магазин и онлайн магазин K2 outdoor:


Алпийски клуб Трапезица Велико Търново – 10%
(отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

АПХ – Асоциация Планини и Хора -15% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

ПКСУ-София – 10% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

Младежки клуб по пешеходен и вело туризъм – 10% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

OFFROAD Форум – 10% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

Велоклуб Пресечената скала – Ловеч – 10% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

Велоеволюция – 10% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

Спортен клуб Чудните Скали – Варна – 10% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

Софийски Планински Клуб – 15% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

Спортен клуб Монтис – 20% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

Школа по катерене и алпинизъм – 15% за Climbing Technology и -20% за всички останали марки (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

SOS Планински Спортен Клуб и Туристическо дружество „Боерица“ – 10% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

Притежатели на карти MultiSport – отсъпка в размер на 15% от продажната цена на стоките с марка Bestard, Rab, Lowe Alpine, Climbing Technology, MSR, Therm-a-rest, Source, Lifesystems, Lifeventure, Bloceyewear, Nalgene, Adventure food и Lurbel, която не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции.

ISIC – 15% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).
За да се възползвате от Вашата ISIC отстъпка при пазаруване онлайн, моля въведете номерът на картата си в полето „Допълнителни указания“, след изпращане на поръчката ние ще се свържем с Вас и ще ви изпратим email с прекалкулираната стойност на Вашата поръчка.

*Посочените отстъпки не важат за продукти на марките Adventure Food, Black Diamond, Nikwax, Grip Monkeys, Морава Балм, картите на Iskar Tour,  всички книги и продуктите в секция „Ваучери“

За повече информация, пишете през формата за контакт, която може да намерите ТУК