Отстъпки за клубове и организации

K2 outdoor предлага отстъпки за членовете на различни спортни клубове и организации от -5% до -20% (отстъпките не важат за стоки, които са на промоцинални цени)

Какво трябва да направите, ако искате да станете наши приятели и да ползвате отстъпки?

– Изпратете ни имейл на: info@k2outdoor.bg
– В него прикачете ваше лого, информация за вашият клуб/организация, за да ви добавим в секцията Приятели на нашия сайт.
– Ние ще ви изпратим наше лого, което да сложите на подходящо място на сайта на вашия/та клуб/организация.
– След като станем приятели, би било добре, ако изпратите имейл до вашите членове, за да ги уведомите за отстъпките, които могат да ползват в K2 outdoor.

Клубове и организации оторизирани да ползват отстъпки в магазин K2 outdoor:


Алпийски клуб Трапезица Велико Търново – отстъпка в размер на 10%
(отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

АПХ – Асоциация Планини и Хора -отстъпка в размер на 10% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

ПКСУ-София – отстъпка в размер на 10% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

Младежки клуб по пешеходен и вело туризъм – отстъпка в размер на 10% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

OFFROAD Форум – отстъпка в размер на 10% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

Велоклуб Пресечената скала – Ловеч – отстъпка в размер на 10% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

Велоеволюция – отстъпка в размер на 10% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

Спортен клуб Чудните Скали Варна – отстъпка в размер на 10% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

Софийски Планински Клуб – отстъпка в размер на 15% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

Спортен клуб Монтис – отстъпка в размер на 20% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

Школа по катерене и алпинизъм – отстъпка в размер на 15% за Climbing Technology и -20% за някои от останалите марки (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

SOS Планински Спортен Клуб и Туристическо дружество „Боерица“ – отстъпка в размер на 10% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

Притежатели на карти MultiSport – отсъпка в размер на 20% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).
За да се възползвате от Вашата Мултиспорт отстъпка при пазаруване онлайн, моля въведете номера на картата си в полето „Допълнителни указания“, след изпращане на поръчката ние ще се свържем с Вас и ще ви изпратим email с прекалкулираната стойност на Вашата поръчка.

Притежатели на карти на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация и Сдружение на хотелиери и ресторантьори Велинград и Западни Родопи – отстъпка в размер на 15% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).
За да се възползвате от Вашата Мултиспорт отстъпка при пазаруване онлайн, моля въведете цифрите от баркода на картата си в полето „Допълнителни указания“, след изпращане на поръчката ние ще се свържем с Вас и ще ви изпратим email с прекалкулираната стойност на Вашата поръчка.

ISIC – отстъпка в размер на 15% (отстъпката не може да се прилага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).
За да се възползвате от Вашата ISIC отстъпка при пазаруване онлайн, моля въведете номерът на картата си в полето „Допълнителни указания“, след изпращане на поръчката ние ще се свържем с Вас и ще ви изпратим email с прекалкулираната стойност на Вашата поръчка.

Планинско бягане и туризъм Казанлък – отстъпка в размер на 15% (отстъпката не може да се при
лага спрямо вече намалени артикули и да се комбинира с други промоции).

*Посочените отстъпки не важат за продукти на марките Black Diamond, Nikwax, Stanley, Grip Monkeys, Edelrid, Морава Балм, картите на Iskar Tour,  всички книги и продуктите в секция „Ваучери“

За повече информация, пишете през формата за контакт, която може да намерите ТУК