Програма лоялен клиент

Ние от K2 outdoor ценим всичките си клиенти, като предоставяме възможността те да печелят допълнителни отстъпки.
Като лоялни клиенти на K2 outdoor, Вие ще може да пазарувате всички стоки в бъдеще на изгодни цени.

Всеки регистриран лоялeн клиент има право на отстъпка от стандартната цена на даден продукт в е-магазина или във физическия магазин. Размерът на отстъпката се определя от натрупания оборот и се идентифицира с акаунт за отстъпка.

Важно е да знаете:

1. Привилегиите за отстъпки се дават на Купувача при достигане на определени суми:

Първо ниво „bronze“ – за оборот над 500лв ще ползвате 5%
Второ ниво „silver“ – за оборот над 1000лв ще ползвате 10%
Трето ниво „gold“  – за оборот над 2500лв ще ползвате 20%

Условия за ползване на акаунт за отстъпка в магазин K2 outdoor:

 1. Правото за ползване на отстъпки се дава на Купувача при достигане на определени суми от покупки.
 2. Акаунтът e поименен. Вашето име се добавя в нашата база данни. Може да преотстъпвате акаунта, като 3-тото лице трябва да цитира името на титуляра.
 3. При предоставяне на информация от чужд акаунт, ще ви бъде изискано да предоставите данни на притежателя. Администрацията на магазин K2 outdoor гарантира конфиденциалността на данните, предоставени при регистрацията.
 4. Акаунтът за отстъпки важи за неограничен срок, до достигане на следващото ниво.
 5. Отстъпките по акаунта може да не важат по време на месечни и сезонни промоции и намаления на определен вид стоки.
 6. При извършване на покупка, моля предоставяйте информацията от акаунта за отстъпка преди изчисляването на общата стойност на избраната от Вас стока.
 7. Ако желаете да ползвате Вашият акаунт за покупки онлайн, моля въведете имената си в полето за допълнителен коментар към поръчката и ние ще ви начислим отстъпката.
 8. По всички въпроси притежателят на акаунта трябва да се обръща към продавачите или управителя.
 9. При нарушаване на правилата, както и при разпространяване на невярна информация, накърняваща репутацията на магазина, имаме право да откажем предоставяне на намаление без обяснение на причините.
 10. Непознаването на тези правила не е основание за предявяване на каквито и да било претенции от страна на притежателите на карти за отстъпка
 11. . При нарушаване на правилата, както и при разпространяване на невярна информация, накърняваща репутацията на магазина, имаме право да откажем предоставяне на намаление без обяснение на причините.
 12. Непознаването на тези правила не е основание за предявяване на каквито и да било претенции от страна на притежателите на карти за отстъпка.

*Посочените отстъпки в програма лоялен клиент не важат за марките Black Diamond, Grip Monkeys, Морава Балм, Edelrid, картите на Iskar Tour, всички книги и продуктите в секция „Ваучери“


Отзиви от наши клиенти:

„Много хубав магазин!! Всичко, което съм купил и изпробвал е страхотно. Голям фен съм на Climbing Technology. Обслужването на екипа е първокласно. С най-добри пожелания.“

Александър Спиридонов


„Един от любимите ми магазини за екипировка. Качеството на всички стоки, които съм купил е много високо. предпочитани марки Bestard и Rab. Обслужването винаги е било на ниво. пожелавам всичко най занапред на целия екип.“

Юлиан Колев


„Пожелавам ви успех в подкрепата на всички, които обичат движението, планината и свободата. С благодарности за отзивчивостта  и съдействието при изпълнението на възникналите желание и необходимост от екипировка.“

Никола

Благодарим Ви, че избрахте нас 😉