Програма лоялен клиент

Ние от K2 outdoor ценим всичките си клиенти, като предоставяме възможността те да печелят допълнителни отстъпки.
Като лоялни клиенти на K2 outdoor, Вие ще може да пазарувате всички стоки в бъдеще на изгодни цени.

Всеки регистриран лоялeн клиент има право на отстъпка от стандартната цена на даден продукт в е-магазина или във физическия магазин. Размерът на отстъпката се определя от натрупания оборот и се идентифицира с карта за отстъпка, издавана от магазина.

Важно е да знаете:

1. Привилегиите за отстъпки се дават на Купувача при достигане на определени суми от покупки:

5% – 500лв
10% – 1000лв
20% – 2500лв

2. Картата не е поименна, но е номерирана. Срещу номера на картата стои Вашето име в нашата база данни. Може да преотстъпвате картата, като приносителят трябва да цитира името на титуляра.

3. Картата за отстъпка се издава за неограничен срок, до достигане на следващото ниво.

4. При предоставяне на картата, ще ви бъде предложено да предоставите данни на притежателя. Администрацията на магазин K2 outdoor гарантира конфиденциалността на данните, предоставени при регистрацията. При загуба или повреда, картата за отстъпка се възстановява при предоставяне на верни лични данни.

5. Намалението по картата не важи по време на месечни и сезонни промоции и намаления на определен вид стоки.

6. Картата за отстъпка е собственост на магазин K2 outdoor и може да бъде иззета и трябва да бъде върната при първо поискване от администрацията.

7. При извършване на покупка, моля предоставяйте картата за отстъпка преди изчисляването на общата стойност на избраната от Вас стока.

8. Ако желаете да ползвате Вашата карта за покупки онлайн, моля въведете номера й в полето за допълнителен коментар към поръчката и ние ще се свържем с Вас.
9. Винаги пазарувайте през Вашия профил в www.k2outdoor.bg за да бъде отчетена сумата на покупката. Покупки с „гост“ профил няма да бъдат отчитани.

10. По всички въпроси притежателят на картата трябва да се обръща към продавачите или управителя.

11. Картата за отстъпка не важи за продукти, които са в промоция. Намалението по картата не може да се комбинира с други отстъпки.

12. При нарушаване на правилата, както и при разпространяване на невярна информация, накърняваща репутацията на магазина, имаме право да откажем предоставяне на намаление без обяснение на причините.

13. Непознаването на тези правила не е основание за предявяване на каквито и да било претенции от страна на притежателите на карти за отстъпка.

*Посочените отстъпки в програма лоялен клиент не важат за марките Grip Monkeys, Морава Балм, картите на Iskar Tour, всички книги и продуктите в секция „Ваучери“


Отзиви от наши клиенти:

„Много хубав магазин!! Всичко, което съм купил и изпробвал е страхотно. Голям фен съм на Climbing Technology. Обслужването на екипа е първокласно. С най-добри пожелания.“

Александър Спиридонов


 

„Един от любимите ми магазини за екипировка. Качеството на всички стоки, които съм купил е много високо. предпочитани марки Bestard и Rab. Обслужването винаги е било на ниво. пожелавам всичко най занапред на целия екип.“

Юлиан Колев


 

„Пожелавам ви успех в подкрепата на всички, които обичат движението, планината и свободата. С благодарности за отзивчивостта  и съдействието при изпълнението на възникналите желание и необходимост от екипировка.“

Никола

Благодарим Ви, че избрахте нас 😉