Columbia

„Базирана в Портланд, Орегон, Columbia Sportswear е глобална аутдор марка, която изработва екипировка за активен начин на живот, подсилена с водещи в индустрията технологии и тествана в нашия заден двор. Нашите облекла, обувки и аксесоари отразяват нашето северозападно тихоокеанско наследство и несломим дух.

Всичко започва през 1937 г., когато родителите на Герт бягат от нацистка Германия и се установяват в Портланд, където купуват малък производител на шапки, наричайки го Columbia Hat Company. Означавайки ново начало за семейството, бизнесът в крайна сметка преминава от бащата на Герт към нейния съпруг Нийл и след това към самата Герт през 1970 г., когато тя преминава от домакиня в изпълнителен директор за една нощ след внезапната смърт на Нийл.

Личността на нашия основател Герт Бойл „Трудна майка“ продължава да живее в марката Columbia. Нейният легендарен перфекционизъм („Перфектно е. Сега го направете по-добро.“) и високите стандарти, към които тя придържаше себе си и другите, все още ни водят днес.

Ние в Columbia сме толкова запалени по природата, колкото и вие. И макар нашето оборудване да е достъпно по целия свят, ние се гордеем, че сме базирани в тихоокеанския северозапад, където буйните гори, заснежените планини, скалистото крайбрежие и широко откритите пространства служат като наша площадка. Това е мястото, където се разхождаме, ловим риба, ловуваме, лагеруваме, катерим се, караме ски, гребем, играем голф, тичаме и просто се наслаждаваме на чистия въздух с приятели.

Надяваме се да ви видим там. На пътеката, навън.“

Показване на 1–12 от 13 резултата