FootGel

Базирани в Аспе, Аликанте (Испания), FootGel са производители на санитарни технични гел стелки от 1980г.
Тези стелки са история на успеха, базирана на качество и уникалност. FooGel доставят на пазара висококачествени, сертифицирани фармацевтични продукти, всички предназначени за облекчаване и предотвратяване на болка, причинена по веригата (крака-колена-кръст). Повече от 70% от населението изпитва проблеми във веригата по време на работа, по време на упражнения и рутинни дейности.

Какво прави FootGel различни? Защо да използвате стелките FootGel?

Тъй като тези стелки са направени с Termocrep-Gel® с висока производителност и са тествани от Института по биомеханика на Университета на Валенсия, където разработваме две най-важни функции на продуктите за крака, които са поглъщане на удара и изпотяване.

Поемане на удара и изпотяване

1. Шокабсорбер.

Патентованата дизайнерска архитектура е разработена, за да осигури последователно поглъщане на удара* и ефективно омекотява ходилата. Произведени от termocrep-gel®, чиято висока производителност осигурява много по-добра абсорбция на удара в сравнение с тази от други продукти.

2. Изпотяване

Тези високотехнологични стелки поддържат краката сухи и се справят с влагата на краката по следните начини:

• Висококачествена технична материя, способна да абсорбира и освобождава осем пъти собственото си тегло.

• Патентована архитектура на дизайна на стелките свива и омекотява стъпалото при всяка стъпка, насърчавайки въздушния поток, който помага за по-ефективно елиминиране на влагата.

* Дизайнерската архитектура осигурява поглъщане на удара, пропорционално на приложеното тегло.

Какво прави тези различни от други стелки, предлагани от специализирани магазини за обувки и аксесоари?

Компанията е упълномощена да продава медицински изделия за аптечно разпространение и доставя на риселърите висококачествени, артикули, произведени по европейски стандарти с медицински компоненти*, които заедно с опциите за аромат на портокалова есенция, евкалипт и алое вера ги правят уникални на пазара.

*Тези материали са сертифицирани за безопасни за контакт с кожата и дори с хранителни продукти, без риск от токсичност, алергии и др.

За кой са подходящи стелките на FootGel?

Всички хора с проблеми в стъпалата или ставите, свързани с натоварване, при ходене или бягане и хора, чиито крака се изпотяват прекомерно.

Физиологично проучване на обувките, разработено от Университет Комплутенсе в Мадрид върху влиянието на състоянието на краката, е установило, че 72% от европейците имат проблеми с краката, причинени от различни състояния.

Магазин K2 outdoor е официален представител на FootGel за България.

Показване на 6 резултата