Lorpen

„В Lorpen имаме леки крака и с тях вървим по пътят на технологичните иновации в производството на спортни чорапи в малък град в Пиренеите.
И оттам продължаваме напред, заедно с нашите потребители и дистрибутори, достигащи най-високите върхове в повече от 60 държави:
С единия крак в света на интелигентността, а с другия в света на въображението и с един крак вътре в специализация и функционалност на нашите продукти и другият в мистиката на стремежа да се преодолее внушителния природен пейзаж.
Ние сме марка с автентичност и решителност.
С корени и идеи. С краката на земята, а умовете ни да достигат небето.

За да получите техничен чорап, е важно да внедрите най-добрите текстилни технологии и да работите с най-добрите влакна на пазара. Ние сме единствената марка в света, която произвежда чорапи с T3 технология, която е създадена с три различни слоя прежда:

  1. Нишка от хидрофобен слой в контакт с кожата, която изхвърля потта и поддържа кожата суха.
  2. Нишка от хидрофилен слой във външната средна част, която отвежда потта от кожата.
  3. Силна многослойна нишка, която предпазва зоните, изложени на триене.

В нашите безмилостни усилия да подобрим производителността на нашите чорапи, ние отново доведохме нашата технология до непознати досега граници: открихме системата за селективно наслояване. Това е технология, която ни позволява да комбинираме различен брой слоеве в един и същи чорап, разположени в различни зони на чорапа, според изискванията на дейността. Ние бяхме единствените, които успяха да конструират Т3 чорапи с три реални слоя. Сега можем да използваме тази технология по още по-технологично интелигентен начин.“

Магазин K2 outdoor е официален представител на Lorpen за България.

 

Показване на 1–12 от 19 резултата