Историята на Bestard

Bestard Mountain Boots е семейна фабрика за производство на обувки за планина и туризъм в най-добрия смисъл на думата. От това, което основаха бащите ни през 1940 г. в малкото село Лйосета в Майорка, ние израснахме, развихме се и накрая станахме утвърдена и призната марка, както в Испания, така и на международните пазари.

Наистина сме много горди, че сме достигнали нашата реална позиция, но никога не сме загубили усещането, че сме едно семейство; екип, силно обединен от удовлетворението и желанието, които идват от привилегията да работим заедно за нещо, което всички обичаме: да подобрим и да създадем планинарски обувки, които стават все по-добри и по-удобни с всяка година, обувки, които ще харесате толкова, колкото и ние самите.

Към това наше малко семейство, имаме и късмета да добавим голямото семейство, съставено от всички хора, с които имаме привилегията да работим: нашите доставчици, експертните ни консултанти, планинарите, на чиито експедиции ходят обувките ни, нашите търговски агенти, дилъри, купувачи и хора като вас: всички те любители на природата и висококачествената технична екипировка. Нетърпеливи, заинтересовани и любопитни хора, винаги развълнувани да намират нови и по-високи върхове, които да покорят.“

Философия

„Дългият път до мястото, където сме днес, не винаги беше прав и лесен, но от самото начало бяхме верни на една много ясна и проста философия, начин на работа, който вероятно е най-ценното наследство от нашите бащи и от всички тези години:

  • винаги да правим обувките с възможно най-високо качество и най-модерни технологии;
  • да се концентрираме върху това, което знаем най-добре и винаги да продължаваме да се усъвършенстваме, като внимателно изслушваме всеки съвет, даден ни от нашите потребители, експерти и собствените ни крака;
  • да бъдем отворени, гъвкави и да работим в екип с нашите дистрибутори, търговски агенти, доставчици и експерти;
  • винаги да сме стъпили на земята (във всеки смисъл на думата!) и да продължаваме да правим обувките, които самите ние обожаваме да носим.

 

По този начин ние продължаваме да растем стъпка по стъпка, печелейки вашето доверие в продължение на повече от 75 години, и със сигурност се надяваме да продължим по същия начин в продължение на поне още 75 години.

Благодарим ви, че се доверихте на Bestard Mountain Boots!“

Разгледайте асортимента при официалния вносител за България >> https://k2outdoor.bg/brand/bestard/