Историята на Lowe Alpine

Носещи системи от световна класа от 1967 г.

 

Носещи системи от световна класа, които да ви помогнат да извлечете максимума от живота в движение.

„Ние сме предизвикатели“

Lowe Alpine е независим специалист в раниците, посветен на създаването на системи за носене на световно ниво за живот в движение. „Започнахме като пионери: първата ни раница революционизира аутдоор индустрията и се превърна в модела, от който произлизат всички модерни, технични раници. Страстта ни към живота на открито поддържа стремежа ни да продължаваме напред, да предизвикваме възприятията и да изместваме границите на иновациите в раниците, на подобренията в носещите системи, мъжки и дамски модели, изборът на материали и характеристиките на продуктите. Не се страхуваме да вървим по различен път за да сме сигурни, че нашите раници ще доставят тази невероятна свобода на движенията, стабилност и комфорт при носене, които ще позволят на повече хора да се движат активно.“

„Нашата философия за дизайн“

Независимо дали правите преход, изкачвате връх или пътувате до другия край на света, раниците Lowe Alpine са създадени да са най-добрите за целта. От адаптивните кръстни колани до специфичния дамски дизайн, всеки елемент е създаден с отговор на един прост въпрос: ще подобри ли живота ви, докато сте на път?

Носещи системи от световна класа от 1967 г.

Марката Lowe Alpine се ражда от сърцата и умовете на една от най-големите катерачни фамилии на земята.
Грег, Майк и Джеф Лоу израстват в движение, прекарвайки детството си катерейки, карайки ски, ловувайки и на преходи. До двадесетте си години, братята Лоу са водещи катерачи на своето поколение, но те се удрят в стена: наличните по онова време раници с външна рамка са твърде тежки и нестабилни за да напредват с тях в планината.
Те осъзнават, че се нуждаят от нов вид раница, която може да носи екипировката по-сигурно, като същевременно им позволява да се движат по-свободно по труден терен.
През 1967 г. Грег Лоу проектира, тества и представя знаменитата раница „Expedition pack“ от Lowe Alpine Systems, революционна раница, която осигурява на катерачите повече свобода на движенията в планините.  С иновативна вътрешна рамка, компресионни ленти и други невиждани дотогава характеристики. Тази раница променя аутдоор индустрията завинаги, ставайки основата, на която стъпват всички съвременни технични раници.

Разгледайте асортимента при официалния вносител за България >> https://k2outdoor.bg/brand/lowe-alpine/