Ако сте от хората, които си задават въпроса „Каква раница ми е необходима“ то ние ще ви помогнем да намерите отговора. Вижте тази статия и изберете правилната раница за вашите любими дейности от лидера Lowe Alpine.

Когато избирате раница, помислете за дейностите, терена, теглото и обема на комплекта, който обикновено ще носите.

 

Нашите предложения за раници

backpacking-1

Раници за дълги преходи

Капацитет: 35-95 литра

Подходящи за: дълги преходи с нощувки, продължителни експедиции, екскурзии

Тези раници са предназначени за пренощуване, където се налага да носите повече оборудване и на по-големи разстояния. Те са с голям капацитет и имат външни каишки за носене на предмети, които не могат да се поберат вътре.. Раниците Lowe Alpine идват с технически, напълно регулируеми гръбни системи и кръстни колани, за да ви осигурят перфектното прилягане.

button-buy

hiking-1

Туристически раници

Капацитет: 14-55 литра

Подходящи за: еднодневни и няколкодневни екскурзии с нощувки

Това са универсални раници, които могат да се използват за еднодневни преходи през лятото и зимата и плюс леки летни екскурзии с пренощуване. Туристическите раници на Lowe Alpine идват с най-дишащите и проветриви технологии на гръбните системи, за повишаване на комфорта при различни температури и терени.

button-buy

day-packs-1

Ежедневни раници

Капацитет: 12-35 литра

Подходящи за: работа, училище, фитнес, уикенд почивки, еднодневни екскурзии

Това са универсални раници за пътуване до офиса, фитнес залата и почивки през уикенда.

button-buy

alpineascent

Катерачни и зимни раници

Капацитет: 20-55 литра

Подходящи за: алпинизъм, скално катерене, ски туринг, зимен алпинизъм

Бъдете надъхани и готови за всяко приключение, уверени, че експертно проектираните раници на Lowe Apine покриват всичките ви изисквания. Новите за 2017 раници за алпинизъм представляват знанията за богатството, които пионерите от марката са събрали в над 50-годишните иновации в направата на раници. Lowe Alpine е най-добрият избор за всеки алпинист, скален катерач или фрирайдер.

button-buy

beltpacks-1

Чантички за кръст

Капацитет: 2-7 литра

Подходящи за: разходки, трейл бягане, колоездене

Това са универсални чанти, които могат да се използват за трейл бягане, за да поберете хардшел, енергиен гел или друго, за лек пешеходен туризъм през лятото, за колоездене, с тях ще запазите гърба си проветрен.

button-buy

*Изображенията в материала са примерни