Сандалите SOURCE са любимите обувки за приключенци, пътешественици, градски обитатели, купонджии и туристи по целия свят. Точно както ценим, че споделяте своя опит и приключения с нашите продукти, ние сме щастливи да споделим някои забавни факти и как произвеждаме сандали. Ето ги:

1 – За производството на един сандал са необходими над 50 работни процеса на предимно ръчен труд. И всяка стъпка е направена с любов.
2 – SOURCE обработва около един милион метра каишки за сандали годишно, за да произведе своите сандали. И ние продължаваме да добавяме нови модели в забавни цветове всеки сезон!
3 – Всяка година повече от 200 000 чифта сандали се продават в повече от 45 страни по света. Нашите сандали продължават да обикалят света с краката на щастливи хора.

4 – Сандали SOURCE – тук ги наричат Shoresh Sandals – бяха обявени за „Най-израелския продукт“ в Израел. Нашите сандали са за Израел това, което армейският нож Victorinox е за Швейцария.
5 – Всеки чифт сандали SOURCE включва 3,3 метра от нашите емблематични каишки за сандали.
6 – За изработката на един чифт сандали се влагат 40 минути човешки труд.
7 – SOURCE беше първата в света компания за обувки, която продава сандали в умни опаковки за многократна употреба – нашата супер практична чанта за носене на сандали Eco-Logic.
8 – Всеки сандал SOURCE има идентификационен номер, който дава възможност да се идентифицира точната история на продукта. Това позволява пълна проследимост на производствения процес, за да отразява нашата стриктност към висококачествени продукти и ни дава възможност да проверяваме и управляваме всички проблеми, които могат да възникнат.
9 – Със сандалите SOURCE няма да имате вонящи крака, благодарение на специалната гумена рецепта против миризми. Да, помислихме за всичко.
10 – Не на последно място, ето рецептата за производство на сандали SOURCE:

Стъпка 1: Загрейте и натиснете две гумени плочи във форма за подметките. Нашият каучук, между другото, се произвежда в Израел по специална рецепта, която разработихме. Ако го подушите, ще забележите, че има приятен аромат на ванилия!
Стъпка 2: Изрежете и зашийте ленти с предпочитания от вас дизайн до желаните дължини. Внимание! Презрамките трябва да са удобни за кожата, бързо съхнещи, леки и меки, но в същото време супер здрави и издръжливи.
Стъпка 3: Потопете каишките в специално лепило (още едно наше изобретение) и ги оставете да изсъхнат.
Стъпка 4: Добавете катарами и залепете каишките между трите слоя на подметката. Натиснете и  изпечете заедно – така че никога да не се разпадне, не и след години и изминати километри…!
Стъпка 5: Финални покрития, шлайфане и почистване на сандалите.
Стъпка 6: Опаковайте сандалите в платнени торби за многократна употреба (които също са ушити на ръка) и ги предайте на невероятни хора, които ги водят на приключения и преходи и пътувания из гори, полета, пустини, плажове, планини по целия свят.

Ето кратка изработка на сандали SOURCE
Целият този процес включва десетки хора, които създават, изрязват, залепват и шият с голяма точност, опит, внимание към детайла и гордостта да доставят най-добрите сандали в света, за да откриете красотата на открито!
Насладете се на открито със SOURCE!

Възползвайте с е от 20% сезонно намаление, вижте моделите ТУК