Историята на Climbing Technology

Climbing Technology от Aludesign SpA има 30-годишен опит в производството на лични предпазни средства на международно ниво.

„Нашата работа е вашата безопасност, силно ноу-хау и модерни производствени технологии, които се прилагат при разработването и производството на продукти, които са предназначени за използване във всички вертикални дисциплини, както в планините (алпинизъм и катерене), така и във всички професионални области. свързани с безопасността (работа на височина и спасяване).“

 

Climbing Technology е базирана в регион, известен със своите силни планинарски традиции, между Бергамо и Леко (Италия), а цялата работа се извършва в модерна сграда от 6000 квадратни метра.

Climbing Technology проектира и произвежда иновативни устройства за всички вертикални дисциплини, специално проектирани за безопасност и да бъдат лесни за използване.

30-годишният опит е направил Climbing Technology компания, която е способна да възприеме нуждите на пазара и да превърне тези нужди в иновативни продукти за алпинизъм, спортно катерене и за безопасност при работа на височина.

Продуктите на Climbing Technology са солидни примери за италиански опит в проектирането и производството на най-висококачествените лични предпазни средства, предназначени за използване във всички вертикални дисциплини: в планините (алпинизъм и спортно катерене), в професионална среда (височинна работа, работа на въже, спасяване) и в среда за отдих (чрез виа-ферата и приключенските паркове).

Специализираната диверсификация и постоянното проучване на нови материали и нови техники за преработка са от съществено значение за постигане на новите цели: те ни позволяват да създаваме устройства, които отговарят на най-съвременните технически и спортни изисквания.

Три цели: безопасност, функционалност и простота. Това са цели, които не могат да пренебрегнат европейските стандарти, европейските директиви, сертифицирането на продуктите и системите за управление на качеството. „Знаем, че за да се отличаваме, трябва да отидем по-далеч, като стимулираме и насочваме целия екип, вътре и извън компанията, да сътрудничим за реализирането и разпространението на нашите устройства.“

Climbing Technology е синоним за качество, организация, напреднало ноу-хау, непрекъснати проучвания и голям опит в производството.

  • – Богат асортимент отлични артикули произведени в Италия: проектирани, разработени, тествани, произведени и разпространени по целия свят.
  • – Повече от 20 международни патента, много от които са все още активни и световно признати, които са помогнали за повишаване на стандартите за безопасност и са станали примери за върхови постижения и технически справки по целия свят.
  • Модерна производствена и складова база с площ  от над 6000 м², разположена в провинция Бергамо, регион със силна и призната планинарска традиция.

Разгледайте асортимента при официалния вносител за България >> https://k2outdoor.bg/brand/climbing-technology/