Climbing Technology

Climbing Technology от Aludesign SpA има 30-годишен опит в производството на лични предпазни средства на международно ниво.

„Нашата работа е вашата безопасност, силно ноу-хау и модерни производствени технологии, които се прилагат при разработването и производството на продукти, които са предназначени за използване във всички вертикални дисциплини, както в планините (алпинизъм и катерене), така и във всички професионални области. свързани с безопасността (работа на височина и спасяване).“

Climbing Technology е базирана в регион, известен със своите силни планинарски традиции, между Бергамо и Леко (Италия), а цялата работа се извършва в модерна сграда от 6000 квадратни метра.

Climbing Technology проектира и произвежда иновативни устройства за всички вертикални дисциплини, специално проектирани за безопасност и да бъдат лесни за използване.

30-годишният опит е направил Climbing Technology компания, която е способна да възприеме нуждите на пазара и да превърне тези нужди в иновативни продукти за алпинизъм, спортно катерене и за безопасност при работа на височина.

Продуктите на Climbing Technology са солидни примери за италиански опит в проектирането и производството на най-висококачествените лични предпазни средства, предназначени за използване във всички вертикални дисциплини: в планините (алпинизъм и спортно катерене), в професионална среда (височинна работа, работа на въже, спасяване) и в среда за отдих (чрез виа-ферата и приключенските паркове).

Пълната история вижте ТУК

Индивидуални поръчки

Магазин K2 outdoor е официален представител на Climbing Technology за България, което Ви дава възможност за индивидуална поръчка. За повече подробности пишете на info@k2outdoor.bg

Показване на 1–12 от 53 резултата