Source Outdoor

SOURCE e водещ производител в технологиите на Системите за Хидратация (раници с вградени водосъдържатели, водосъдържатели) раници за тактически операции, туристически сандали, хидратация и аксесоари за пътуване в продължение на повече от 30 години.

SOURCE (Shoresh на Иврид) е създадена през 1989 от Йоки Гил  и Даниел Бенозилйо и в момента е работодател на повече от 200 служители. Компанията винаги е била водеща в технологиите на хидратацията и сандалите, като е добре позната и в тактическата екипировка, туристически сандали, водосъдържатели, раници и аксесоари, като в наши дни продуктите на SOURCE се предлагат в повече от 25 страни, включително САЩ, Канада, Великобритания, Франция, Германия, Швейцария, Австралия, Южна Африка, България и много други.

SOURCE произвежда резервоари за вода за марки като DEUTER, SALOMON и THE NORTH FACE.

„Нашите продукти се произвеждат при затворен цикъл по сертификат ISO 9001 във фабриката, разположена в Тират-Кармел, Израел.“ Йоки Гил

SOURCE е компания със силна връзка и отговорност към общността, като популяризира и подобрява идеята за устойчива местна икономика. Всяка година 5% от нетната печалба на SOURCE е посветена на социални или екологични дейности в близката общност.

Пълната история може да видите ТУК

Магазин K2 outdoor е официален представител на Source Outdoor за България.

Показване на 1–12 от 25 резултата